Børnene skal op på væggen

By:

Jeg tror ikke, der er børn, som er mere fotograferede end mine. Der bliver hele tiden taget billeder af dem, og det var kun naturligt, at vi fik dem alle 4 op på lærred og fik dem placeret på hæderspladserne rundt om i huset. For som min mor sagde til mig, de små fylder jo alt for jer, så hvorfor ikke få dem op på væggen og det i en god kvalitet.

Råd fra de professionelle

Jeg snakkede med en professionel fotograf, og han fortalte mig om sumopix.com, som kunne få portrætter, feriebilleder eller andet op på lærred og i en fantastisk kvalitet. Jeg gik straks hjem og undersøgte, hvad de havde at byde på, og jeg var meget i tvivl. Men en snak med deres kundeservice og jeg var solgt, deres produkt, deres service og den kvalitet, som de giver deres kunder, er helt speciel, og jeg ved med sikkerhed, at jeg ikke kunne finde på at bruge andre end dem, hvis jeg skal have et fotografi over på lærred. For alt ved deres service og den kvalitet, som de leverer det færdige produkt i, samt hastigheden er noget specielt.

Det pynter virkelig

Min kone fik et chok, da hun kom hjem, og der både i entreen, i stuerne og i soveværelset var billeder af vores børn, som nu var kommet på lærred, og de prydede væggene i samtlige rum. Hun grinede dog lidt af det, som jeg havde brugt af vores tvillinger til hest på en ferie i Spanien, for det var tydeligt at se, hvor svært pigerne havde ved hesten, når billedet blev forstørret på den måde.

Der gik dog ikke længe, før min kone også gjorde brug af sumopix.com og deres evne til at få billeder på lærred, og hun har da mere end en gang været ude og anbefale dem til andre, så noget rigtigt må jeg have gjort, da jeg fandt dem, for min kone har jo altid ret.