Få et godt overblik over de forskellige regioner

By:

Som selvstændig virksomhedsejer kører jeg meget rundt omkring i det danske land. Jeg har ofte kunder på tværs af hele landet, og derfor har mit team og jeg brug for et godt overblik over regionerne i Danmark. Dette overblik ønskede vi at optimere, og vi ville derudover gerne dekorere vores kontor. Vi valgte at lave en kombination af disse to aspekter, og vi er superglade for resultatet. Det, vi har valgt at gøre, er at købe et kort over Danmark, som er inddelt i regioner. Dette Danmarkskort har vi hængt op på kontoret, hvorefter vi har været kreative med snore, nåle og billeder.

 

Kreativt, personligt og et sjovt overblik

Vi printede små billeder ud af alle medarbejderne, og disse billeder klippede vi ud. Herefter satte vi en snor på hvert enkelt billede og bandt denne snor fast til en nål. Ved at sætte nålen med hver enkelt medarbejders billede fast på den region, som medarbejderen står for, har vi et fantastisk overblik over vores arbejdsfordeling og vores kunder. Udover at give os dette gode overblik virker Danmarkskortet meget dekorativt på kontoret, og det er en meget personlig måde at indrette rummet på.

 

For at dette kunne lykkes på bedste vis, var det vigtigt for os, at vi valgte et Danmarkskort i god kvalitet. Vi ønskede ikke blot at købe det første kort, vi faldt over. Heldigvis havde en af medarbejderne hørt om SUMOpix, som har et stort udvalg af forskellige Danmarkskort. Vi havde dermed en masse forskellige layouts at vælge imellem, hvilket vi var særdeles tilfredse med. Det var nemt at bestille produktet på hjemmesiden, og da vi modtog produktet, var det i virkelig god kvalitet. Vi overvejer stærkt at bestille flere billeder fra SUMOpix, så vi kan få indrettet vores kontor fuldstændig, så det står så skarpt som muligt.

Posted in: danmarkskort