Få hele verden på din væg

By:

Som ivrig læser af diverse boligmagasiner har jeg lagt mærke til en øget tendens til at hænge verdenskort op på væggen i private hjem – alt fra brugte kort fra gamle klasselokaler til wallstickers og store plakater. Og jeg er selvfølgelig blevet inspireret. Så i sidste uge besluttede jeg mig for, at nu skulle det være: nu skulle jeg også have hele verden op på væggen.

Hvor, hvordan og hvor stort?

Hold da op… da jeg så skulle finde mit verdenskort, gik det pludselig op for mig, hvor mange muligheder, der i virkeligheden er. Brugte verdenskort og wallstickers fik jeg hurtigt afskrevet, for det passer ligesom ikke ind i vores hjem. Plakater bliver lidt fladt, synes jeg, så jeg tænkte, at det skulle printes på lærred. Så langt så godt…

Jeg fandt frem til sumopix.com, der kan printe verdenskort i forskellige udgaver på et lærred, der enten er 50 x 80 cm. eller 100 x 160 cm. Men så var det, at jeg opdagede, at de også kunne printe på nåletavler. Hvor fedt er det ikke lige? Jeg har altid drømt om et verdenskort, hvor jeg kunne sætte nåle i de lande, jeg har besøgt, og de lande jeg drømmer om at besøge.

Så sådan blev det. Et stk. megalækkert verdenskort printet på en nåletavle i 100 x 160 cm. pryder nu den ene væg i køkkenet. Og som et lille tilkøb købte jeg 100 kortnåle med det samme, så de første er allerede placeret. En skøn oplevelse faktisk, som bragte en masse gode minder med sig.

Min anbefaling med på vejen

Sumopix.com får i den grad mine anbefalinger med på vejen. Jeg er så glad for mit verdenskort, som er i smukke pastelfarver med dansk tekst, og løsningen med nålekortet virker perfekt.

Leveringen gik nemt og smertefri, og det samme gjorde opsætningen (som jeg dog måtte tiltuske mig lidt hjælp til).

Jeg håber du også finder et verdenskort, som passer til din smag.

Posted in: verdenskort