Fotografier på en ny måde

By:

Jeg har altid været en ivrig fotograf, og jeg har brugt mange timer på at perfektionere mit udstyr og endnu flere timer på at finde de rigtige billeder og forsøge at gøre dem så flotte som muligt, inden de kom op i større størrelse og blev sat i glas og ramme. Nu er det noget, som jeg overlader til andre, og så er det ikke kun på papir, nej nej, det er så meget mere elegant, for nu kommer mine bedste billeder som foto på lærred og ligner de bedste malerier, som maleriets mestre har givet os.

En øjenåbner

Jeg var til en fernisering og der var de så, billeder på lærred, så flotte som de bedste fotografier og med et pondus som et maleri. jeg kunne ikke dy mig og fik hurtigt fat i kunstneren, og han samarbejdede med sumopix.com, for de var klart de bedste på markedet, mente han. Jeg gik straks i gang med at undersøge markedet, for jeg var fascineret af muligheden for at give mine fotografier et ekstra twist.

Jeg snakkede med flere forskellige, og jeg måtte give kunstneren fra ferniseringen ret, af dem som kunne dette på det danske marked, så var det klart, at sumopix.com var dem, som vidste mest, og som klart stod over alle andre.

Til at begynde med

Jeg kunne heller ikke dy mig, og til min næste udstilling havde jeg tre mindre stykker med, som havde været igennem proceduren hos sumomix.com. Jeg kan kun sige, at jeg er ovenud tilfreds med alt, hvad de foretager sig. De sikrer sig, at billederne kommer til at tage sig bedre ud, end jeg troede, det var muligt.

Jeg er så tilfreds med, at de altid leverer det, som jeg ønsker, og at deres levering ikke tager flere uger. Fra jeg bestiller og til jeg har mine færdige produkter, går der sjældent mere end en uge, og det er altid til priser, som er blandt de bedste på markedet.