Kort over Danmarks mange ansigter

By:

Der er altid flere vinkler at anskue en sag fra, og det samme gælder, hvordan Danmark skildres på et Danmarkskort. Hos SUMOpix finder du Danmarkskort i alverdens varianter, hvor der er lagt fokus på forskellige ting fra kort til kort. På den måde kan du nemt få fingrene i netop den type kort, der imødekommer dine behov for detaljerigdom og oplysninger. Tag et kig i kataloget på deres hjemmeside, og undersøg fordelene ved de forskellige varianter af Danmarkskort.

Danmark på plakater eller lærreder

Hos SUMOpix har du flere forskellige muligheder for valg af Danmarkskort. Ønsker du et blankt look på et kort, der er nemt at hænge op hvorsomhelst, kan du vælge et tryk på plakat. Plakaterne kan købes med eller uden sort svæveramme, alt efter hvad dine behov måtte være.

Ønsker du et mere solidt fundament for kortet, kan du vælge et lærredstryk. Her har du kortet i et mere stift format, som gøre det mere mobilt og nemmere at arbejde med. Motiverne er det samme, men der er forskellige fordele og ulemper ved de forskellige formater, kortene kan trykkes på.

Hvilke oplysninger har du brug for?

Det kan svinge meget, hvor detaljerede oplysninger, man har brug for på sit Danmarkskort. Hvis du ønsker indgående information om dansk geografi, kan du vælge et kort, der indbefatter alle mindre byer også. Er det nok med et overblik over landets store og mellemstore byer, finder du også kort, der holder sig til den information. Du kan derudover finde kort, der også angiver større veje, motorveje og færgeruter, så du kan orientere dig om transport rundt i landet ad den vej.

Endelig finder du kort med fokus på oplevelser, hvor bl.a. slotte, campingpladser og margueritruten er angivet. Se flere eksempler på hjemmesiden. Her kan du også bestille dit danmarkskort og forvente hurtig levering inden for max 6 arbejdsdage.

 

Posted in: danmarkskort