Mine billeder som kunstværker

By:

I vores hus er der først en lille blanding af en entré og et vindfang, før du kommer ind i endnu en entré. Eller “hallen” som vi kalder den for sjov. Den er ikke helt stor nok til at være en hall, men der er god plads ti et skab til alle jakker, støvler, sko og tasker uden det kommer i karambolage med trappen op til 1. salen. Der mangler dog noget på væggen op ad trappen.

Vores baghave

Jeg har taget 4 billeder af vores baghave, et på hver sin årstid. Det var det første år, vi boede i huset, og dengang stod der stadig et gammel æbletræ derude. Jeg synes, det er 4 rigtig sjove billeder og minder, for der er sket meget siden da. Men heldigvis kan man stadig se, at det er vores have. Jeg ville gerne gøre noget mere ud af de billeder, og de ville gøre sig godt på trappen.

En af mine kollegaer fortalte, at de efter deres bryllup havde fået deres billede på lærred. Det var en metode, der holdt rigtig godt,og det fik ens billeder til at ligne et maleri. Han havde endda taget et billede af billedet, så jeg kunne se det, og det så rigtig godt ud, for selve billedet blev en del af rammen. Men det lød også ret dyrt, selvom jeg var ret begejstret for ideen.

Billigere end jeg troede

Jeg kiggede efter muligheden for at mine 4 årstider kunne komme på lærred i stedet for i glas og ramme, som var min første plan. Det var noget, som Sumopix kunne klare til en rigtig god pris. Her kunne jeg endda også få billederne på nogle mål, der gjorde, at de ville passe perfekt til trappen, og samtidig kunne billederne skæres en lille smul til, så det vitterligt blev helt samme vinkel på dem alle sammen.

Tro mig nr jeg siger, at Sumopix har leveret et perfekt resultat til vores hall.