Udsmyk dine vægge med dine egne fotos på lærred

By:

Du behøver ikke at være god til at tage billeder, for at det kommer til at ligne en million, når det kommer på et lærred. Hos Sumopix har de mange års erfaring med at sætte foto på lærred. De kan lave det hele i en god kvalitet og til den helt rigtige pris. Du behøver derfor ikke at være bekymret for, at det ikke kommer til at se ordentligt ud. Hvis du ikke er tilfreds med det, laver Sumopix enten et nyt, eller du får pengene tilbage.  

Når du vil have dit foto på lærred, sender du det til Sumpoix sammen med en bestilling på, hvor stort lærredet skal være. Du kan også vælge, at det ikke skal være et helt lærred. Det kan være, at du gerne vil have fotoet delt op på flere forskellige lærreder. Det kan give en anden dynamik og ser flot ud på en stor væg. Det er også nemmere at have med at gøre, når billedet er delt op på flere mindre lærreder frem for et stort. Så bliver det nemmere at flytte rundt på. 

Når du har sendt dit foto til Sumopix, går der typisk tre til fem dage, før du får dit billede. Det er derfor ikke lang tid, at du skal vente. Hvis du har brug for et foto på et lærred til en gave, behøver du derfor ikke at være ude i helt vild god tid. Du kan sagtens bestille det en uge før. 

Foto på lærred er en sjov gave til både runde og almindelige fødselsdage. Alle synes, at det er sjovt at se på gamle billeder, og det er en god måde at få nogle af sine mange digitale billeder printet ud og få dem op på væggen. Der er mange, der aldrig får set på deres digitale billeder igen, efter at de har taget dem.