Verden rundt i entreen

By:

Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid elsket geografi, at kigge på kort, at kunne finde alle lande, kende deres hovedstæder og de største byer, vide hvor de længste floder løber, og hvor de højeste bjerge er. Som barn kiggede jeg i mit store atlas hele tiden, og jeg synes stadig det er fantastik at brug min tid på.

Her kan jeg falde i staver

Da jeg så, jeg kunne får et verdenskort hos SUMOpix, så var jeg ikke i tvivl. Det skulle hænge i entreen over kommoden, der hvor andre normalt ville hænge et spejl. Men ikke mig, det skulle bare være det der verdenskort.

Alle, der kommer på besøg første gang, og som kender mig, ved de er mit hjem, så snart de ser kortet og alle de fedtede fingre, jeg ikke kan lade være med at efterlade på det, når der lige er et sted eller to, jeg skal kigge efter.

Ja de blå spørgsmål i Trivial har også altid været min favorit, og der hvor jeg brillerede.

SUMOpix kan deres kram

Jeg må indrømme, jeg er helt vild med det kort, jeg har købt hos SUMOpix. Der er intet at udsætte på kvaliteten, tværtimod så står alt knivskarpt, og jeg kommer verden rundt på daglig basis takket være dem.

Der er ikke det sted, jeg endnu ikke har kunnet finde, som bare har en lille smule betydning for en entusiast som mig. Det viser, at de har lagt en ære i deres produkter for at skabe noget, der rent faktisk er realistisk og smukt, og at de kan gøre det til de pris, det synes jeg er ret imponerende.

Så hæng hele verden op på din væg derhjemme, for måske vil du også finde ud af, at de er både mindre og større, end du lige går og tror.

Posted in: verdenskort