Verdenskort – perfekt til væggene i virksomheden

By:

Jeg driver et lille rejsebureau, og det, jeg sælger, er ikke almindelige pakkerejser til populære feriedestinationer, men derimod rejser til mere fjerne og øde steder i verden Det er der en stigende interesse for, og det er derfor vigtigt for mig at vise, hvad det er, mit firma kan tilbyde.

Jeg måtte have et kort 

Selvom flere og flere kan lide at rejse på denne måde, så kan det være svært at forklare, hvordan de kommer rundt lokalt i områder, der ikke har en infrastruktur, som vi kender det her. Der er måske en flod, der skal krydses, og måske er det kun muligt uden for regntiden. Måske er det steder, hvor der er en gammel bro, der kan benyttes, og samtidig kan der være områder, der skal undgås, fordi der lokalt kan være konflikter eller farlige områder på grund af vejret. Derfor ville et kort, hvor jeg kunne udpege det hele på, være den optimale løsning.

Høj opløsning og gode detaljer 

Med et kort var det også vigtigt for mig, at det var meget detaljeret, selvom kortet skulle kunne hænge på en væg. Mit verdenskort fandt jeg hos Sumopix, der kunne levere et verdenskort, hvor jeg nemt kunne lege underviser med en pegepind og forklare mine kunder alt det, de skulle være opmærksomme på. Jeg afholder førafrejsekurser for dem alle, netop fordi destinationerne er, som de er. Med mit nye verdenskort er den opgave så meget lettere, for det er bedre at undervise visuelt end blot at fortælle og bagefter udlevere materiale, der skal læses. Jeg er mere tryg ved at sende mine rejsende ud i den store verden nu. Jeg har også det indtryk, at de både er bedre til at høre efter og bedre til at forstå budskaberne, og jeg er helt overbevist om, at denne viden kommer dem til gavn, når de først er fremme ved destinationen.

Posted in: verdenskort